YanaSakura.My

YanaSakura.My

KBBA

KBBA
Wednesday, May 30, 2012

Wednesday, May 30, 2012
6
Assalamualaikum dan Salam 1 blogger semua =)


Entry Yana kali nie adalah entry tentang " 1st Dorayaki Giveaway By Ain".. =)
Lama da Yana tak join GA neh..last sekali Yana join masa tahun lepas.

Now,nak join GA si comel Ain neh plak..hehe
Mana tau ade rezeki an..hehe..
Actaully , Yana kenal Ain nie pun sbb dia komen at entry..
Itulah pentingnya blogger yang suke komen entry rakan blogger yang lain..melalui komen mereka akan mempunyai lebih ramai kenalan blogger.. =)
Sebab apa Yana cakap camtu sebab kalau kita tgglkn jejak kat Shout Box..ta sume pemilik tuan tanah kedaung akan nampak jejak kita sbb komen kita masuk kat older post kan?? =)

hehe..oke lah..tanpa membuang masa lagi yana nak tunjuk la banner GA neh..

tadaaa ^_^


CUTE KAN xD


 Kalau korang nak join jugak pun bole..see..kat bawah nie ade syarat2 yang telah ditetapkan oleh Ain..
(pakai copy n paste je..hehehe..jgn mara haa..nnty kena jual ^^)


SYARAT-SYARAT
1-Buat entry pasal GA nie "1st Dorayaki Giveaway By Ain"*WAJIB
2-Stepler kan banner huduh lagi buruk tue dalam entry korang .*WAJIB
3-Tag 2 orang member blog & pastikan dorang taw*WAJIB
4-Letak banner tue dekat sidebar*SUNAT MUAKKAT
5-Dah siap ? campak link entry yang korang buat tue dekat komen ok .*WAJIB
6-Like & Follow semua sponsor*WAJIB 
7-Kalau tak ikut syarat walaupun 1 , automatik ain buang penyertaan korang.



SENARAI SPONSOR
1-Ain , FOLLOW , LIKE , TWITTER 
2-Mira , FOLLOW , LIKE (2x Topap RM10 & 5x Cursor name )
3-Ainie , FOLLOW , LIKE (2x Cursor nama & 2x Cursor gambar )
4-Nono Lu FOLLOW , FOLLOW , LIKE (7x Contact lens-Discount RM5 each pair)
5-Merry , FOLLOW , LIKE ( 1x Full design template & 1x Header)
6-Shafri , FOLLOW (1x Topap Celcom Rm3)
7-Teha , FOLLOW , LIKE (5x simple header)
8-DeqMin , FOLLOW (2x Doodle)
9-MissPotPet , FOLLOW (3x Topap RM 3,5,10 untuk cel, digi,maxis)
10-Sha , FOLLOW , (2x Banner)
11-Miz Areyin , FOLLOW , ADD , TWITTER (1x Topap RM3 & 1x Doodle & 1x Edit 2 Gambar)

Di atas nie adalah hadiah-hadiahnya..sape la agaknya yang bertuah tu kan.. sebab katanya pemenang di pilih random..

Untuk maklumat lanjut korg bole la ke sini ( Rahsia Di Sebalik Pelangi)

Orite..sume sponsor Yana da follow n like (^_^)v For the last task, Yana nak tag dua orang rakan blogger..

Mereka yang terpilih adalah :


10Q for supporting and reading my blog guys!!
\^_^/
II
/\


##psstt : now,termasuk Yana kan da ade 51 penyertaan..maknanya GA nie akan bergerak la sbb Ain kata kalau ta cukup 27 org dia akan batalkan..hehe








6 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. @ ♥ Ain ♥
    welcome lalinx ku Ain..hehe
    :D

    ReplyDelete
  3. @ Diela Natasha

    heee..adek na doraemon?? ke na dorayaki?? hikhik..t kalo dpt me kasi..insyaAllah xD

    ReplyDelete
  4. sponsor dr GA ni dtg nk ajak join segmen sy
    http://missmyra0810.blogspot.com/2012/06/1st-segmen-by-missmyra.html

    ReplyDelete

Hye all of my lovely readers..
Thanks for reading my blog's.. =)
Feel free drop your comment here :D

(= I WROTE YOU READ =)

╔══╗
╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸.u'll ♥♥♥